Cum cumpar?

Inainte de a plasa o comanda trebuie sa gasiti produsul ce va intereseaza. Folositi-va de meniul din stanga pentru a naviga printre categoriile si subcategoriile de produse. Daca stiti deja cam ce doriti sa cumparati va puteti folosii de campul „Search” din partea dreapta sus a paginii pentru a gasi ce doriti.
Atentie! Introduceti cat mai putini termeni la cautare astfel incat programul sa va aduca rezultate ( ex. carucior in loc de carucior 3 roti). Odata ce ati gasit produsul ce va intereseaza, aflati mai multe detalii despre acesta accesand linkul afisat care va va redirectiona catre pagina cu detalii suplimentare. Daca detaliile oferite pe aceasta pagina v-au convins ca acesta este produsul pe care il cautati puteti plasa comanda in trei modalitati diferite: comanda telefonica, comanda online sau comanda prin e-mail.

Pentru a plasa comanda online alegeti produsul dorit si apasati Adauga in cos. Daca doriti sa achizitionati mai multe produse reveniti in meniu, primul produs adaugat ramanand in cosul de cumparaturi. Puteti modifica oricand continutul cosului de cumparaturi apasand pe linkul din partea dreapta sus Vezi cos. Dupa incheierea listei de cumparaturi apasati Inainte si completati formularul cu datele pentru facturare si livrare. Orice comanda plasata online va fi confirmata de consultantii nostrii de vanzari, telefonic, inainte de expediere.

Puteti opta si pentru plasarea comenzii prin e-mail, caz in care avem nevoie de la d-voastra de urmatoarele informatii:
Detalii facturare/livrare: nume, prenume si adresa
Metoda de plata: plata ramburs sau prin ordin de plata
Detalii contact: telefon si adresa de e-mail
Produsele comandate: Numele sau linkul produselor care doriti sa le comandati precum si cantitatea, respectiv culoarea daca este cazul.
Adresa de e-mail pe care puteti trimite aceste informatii este comenzi [at] bubulici.ro
Pentru orice informatie suplimentara va stam la dispozitie la numarele de telefon 021.467.07.70 sau 0728.743.728

Modalitati de plata

Ca modalitati de plata puteti opta pentru: plata la livrare sau plata prin transfer bancar.

Plata la livrare
In momentul in care produsele comandate va sunt livrate veti putea plati direct curierului care va va inmana coletul. Suma pe care trebuie sa o platiti este cea care v-a fost comunicata de catre consultantii nostri, suma care va fi trecuta si pe documentele de insotire a marfii.

Plata prin transfer bancar
Efectuarea platii prin ordin de plata implica automat ca banii sa fi intrat in contul nostru inainte ca produsele sa fie expediate catre d-voastra. Pe considerentul de a grabi livrarea va rugam sa ne trimiteti pe e-mail o copie a ordinul de plata indata ce ati efectuat plata.
Atentie! Nu efectuati nici un fel de plata pana nu veti fi contactat de catre un consultant de vanzari care va va confirma disponibilitatea produselor pe stoc.

Modalitati de livrare

Livrarea produselor de pe site-ul bubulici.ro se face pe intreg teritoriul tarii utilizand serviciile de curierat rapid Nemo Expres si Fastius. Daca valoarea comenzii este mai mare de 150 lei transportul este gratuit. Daca valoarea comenzii efectuate este sub 150 lei, pretul transportului este suportat de catre client si se ridica la suma calculata in functie de greutatea produsului si valoarea de rambursare. Pentru livrarea coletelor in localitatiile din afara retelei firmei de curierat se va percepe o taxa suplimentara variabila in functie de numarul de km efectuati in plus de la cea mai apropiata locatie a firmei de curierat, chiar daca valoarea comezii este peste 150 lei. In acest caz suma exacta la care se ridica transportul va va fi comunicata de catre consultantii de vanzarii inainte de a expedia comanda. Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-72 de ore de la confirmare comenzii. Livrarile se efectueaza in zilele de Luni pana Sambata (exceptand sarbatorile legale) in intervalul orar 09.00 - 18.00. Daca in acest interval orar stiti ca nu va fi nimeni la resedinta d-voastra, va rugam sa indicati ca adresa de livrarea adresa unde puteti fi gasit/-a in acest interval orar pentru a evita intarzierea livrarii sau chiar nelivrarea. Daca, in interval de 15 zile de la sosirea la destinatie, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, ori acesta nu le preia singur din depozitul firmei de curierat, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta fiind tinut raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors. In cazuri exceptionale in care un produs desi figureaza pe site ca fiind pe stoc nu mai este, veti fi informat telefonic de perioada in care respectivul produs va fi disponibil. La cererea clientului comenzile pentru produse indisponibile pot fi pastrate si livrate in momentul in care reintra produsele pe stoc. Daca in termen de o luna de la plasarea comenzii produsul nu revine pe stoc, comanda respectiva se anuleaza automat.

Politica de returnare
Conform legislatiei din Romania in viguare puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen de 14 zile de la livrare. Legislatia se aplica persoanelor fizice ce au dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la achizitionarea produsului sa-l returneze fara invocarea vreunui motiv. Returul produselor se accepta sub urmatoarele conditii:
- Returnarea trebuie sa se faca in maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului.
- Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semne de uzura.
- Produsele trebuie sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare.
- Costurile de transport vor fi suportate de client.

In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte, telefonic sau prin e-mail pentru a stabilii detalile de returnare.
Pentru produsele personalizate nu exista posibilitatea de returnare. Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 15 de zile de la receptionarea returului. Pentru orice informatii legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la numerele de telefon 021.467.07.70 si 0728.743.728 sau la adresa de e-mail comenzi [at] bubulici.ro


AcasăAcasă